Més 1.500 participants i 700 ofertes de feina en la segona edició de la fira d’ocupació Girafeina Osona

Dimarts, 14 de maig de 2024

El Girafeina 2024 va acollir 1576 visitants, 704 ofertes de feina de 63 empreses, i es van fer 1711 entrevistes. Hi havia inscrites 1215 persones.

La valoració que se'n recull en aquesta segona edició és molt positiva, tant per part dels participants per tenir l'oportunitat de presentar-se a entrevistes, donar-se a conèixer i poder fer contactes; com per part de les empreses, que manifesten que en aquesta segona fira les persones candidates venien millor preparades perquè ja tenien la idea de què s'hi trobarien i com funciona la fira.

Des del Servei Local d'Ocupació del Voltreganès vam participar fent assessoraments sobre l'ocupació pública en la franja de la tarda, i la valoració que se'n recull també és positiva.

GiraFeina Osona està coorganitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona a Osona, l’Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal d’Osona i compta amb el suport del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) engegat per la Cambra d’Espanya, gestionat per la Cambra de Comerç de Barcelona i cofinançat pel Sistema Nacional de Garantia Juvenil i la Unió Europea a través del Fons Social Europeu.

Podeu seguir el següent enllaç i veure un vídeo recull de com va anar la Fira Girafeina 2024:  https://www.youtube.com/watch?v=QLyEKGT7VUU

Darrera actualització: 14.05.2024 | 09:52