L’Associació Fotogràfica del Voltreganès acull l’entrega de premis i cloenda de la segona edició de la Lliga Intercomarcal de Fotografia

Dimecres, 24 de juliol de 2019 a les 00:00

El passat dissabte 20 de juliol es van lliurar a la Casa Forta del Despujol de les Masies de Voltregà els premis de l’edició 2019 de la Lliga Intercomarcal de Fotografia. Formada per sis associacions d’Osona i el Ripollès.

El Grup Fotogràfic Roda i Masies s’emporta la segona edició de la LLIF

El GFRM guanya el títol individual, el col·lectiu i al millor debutant

L’edició d’enguany ha estat dominada gairebé de forma integral pel Grup Fotogràfic Roda i Masies; que s’ha endut el premi a la millor associació, al millor debutant i al millor classificat individual. Aquest dos últims guardons han estat per a la rodenca Cassandra Casanovas.

Alhora, el segon i tercer classificat també eren del GFRM; Xevi Vilaregut i Pere Arco, respectivament. El premi al millor participant major de 65 anys va ser per a Antoni Pagès, de l’Agrupació Fotogràfica de Tona.

La Lliga Intercomarcal de Fotografia està formada per cinc associacions d’Osona (Associació Fotogràfica del Voltreganès, Agrupació Fotogràfica de Tona, Grup Fotogràfic del Cabrerès, Grup Fotogràfic de Roda i Masies de Roda, i Grup Fotogràfic Manlleu) i el Ripollès (Grup Fotogràfic Abadesses).

La segona edició ha mantingut el nivell d’una vuitantena de participants que de forma regular han enviat fotografies mensualment entre febrer i juliol. Alhora, dos ral·lis fotogràfics a Tona i a Roda de Ter, han fet que els participants haguessin de competir també en aquesta disciplina fotogràfica.

Les sis associacions estan treballant ja en la propera edició de la lliga, que començarà a la tardor per acabar amb un lliurament de premis a mitjans del 2020, a Roda de Ter.

Darrera actualització: 24.07.2019 | 14:27