L'alumnat de Sant Hipòlit de la Salanca (Rosselló-França) ens visita

Dilluns, 29 d’abril de 2024
El passat dimecres ens van visitat uns alumnes de 6è de la Catalunya Nord (Rosselló), acompanyats per l’alcaldessa Madeleine Garcia-Vidal, la primera tinent d’alcaldessa i regidora d’Educació i Bernat Connes, representant de la colla gegantera de Saint Hippolyte de la Salanca, del nostre poble agermanat.

Els va rebre el regidor d’Educació, Miquel Viladelbosch de l’Ajuntament, fent-los entrega del llibre del Drac que Vol Tragar, com a símbol de la nostra cultura i tradició, en el marc de la Diada de Sant Jordi.

Els joves van poder descobrir el nostre poble, van visitar espais municipals com la Casa del Mallol, l'Ateneu i el Pavelló Municipal, on van ser partíceps d'activitats com el Contacontes amb les escoles del Voltreganès, un petit tastet esportiu d'hoquei amb l'acompanyament de Aleix Molas del C.P. Voltregà, una gimcana del Drac que Vol Tragar, etc.

Aquesta trobada, prenen ser un inici de contacte i teixir una relació comuna amb les comunitats educatives dels dos municipis agermanats.

Darrera actualització: 29.04.2024 | 10:14