La participació i l'originalitat dels actes omplen els espais de la Festa Major

Divendres, 9 de de setembre de 2022 a les 00:00

Amb el repic de campanes i el pregó a càrrec d'Antònia Sala, presidenta del Patinatge Artístic Voltregà va iniciar divendres el segon cap de setmana de la Festa Major.

Amb propostes  tan originals i creatives, com l'Aplec de cabres, cabrits i cabrons, el Brunch, el Festí de voltors, Fes-te el Teletubbie, el sopar de barretets i barretots, el Grandíssim Patan... que van aplegar centenars de joves disposats a gaudir amb la colla d'amistats i/o veïnat del municipi.

Altres propostes més tradicionals, que mai poden faltar a una festa major com el correfoc del dissabte, el Concert de Festa Major amb l'Orquestra Selvatana, cercavila dels gegants de Vinyoles, els gegants de Sant Hipòlit de la Salanca (Roselló) i la Colla gegantera i grallera Sac  i Ganxo. No va faltar la festa de l'escuma i de l'aigua pels més menuts i per acabar amb el castell de focs del dilluns i les havaneres culminant els actes de la Festa Major.

Dins dels actes de la Festa Major, el diumenge al matí es va fer el reconeixement als esportistes del Voltreganès al pavelló, un acte multitudinari on s'homenatjava als millors esportistes individuals i equips del Voltreganès. 

Els esportistes d'honor local d'enguany van ser, l'exjugador d'hoquei Dani Rodríguez i el pilot de ral·lis Josep Traserra i posteriorment van fer l'entrega de diplomes a tots els esportistes, acompanyats de l'alcalde Gerard Sancho, Irene Suñé, segona tintent d'Alcalde i regidora d'Urbanisme, Marta Boixeda, regidora de Joventut i d’Igualtat i Sergi Cirera, regidor de Cultura i Esports. També es va homenatjar a la família Alaimo Muñoz tot fent un minut de silenci en record del jove esportista Lluc Alaimo Muñoz.

Moltes gràcies a tothom!
 

Darrera actualització: 09.09.2022 | 13:46