La Nit de Reis omple el cel de desitjos i d’i·lusions a Sant Hipòlit de Voltregà

Dilluns, 8 de gener de 2024

L'arribada dels Reis de l'Orient a Sant Hipòlit de Voltregà, es va veure modificada a causa de la pluja insistent, on finalment es va dur a terme al Pavelló Municipal. 

A partir de les 18 h va anar arribant la multitud d'infants acompanyats dels seus familiars i amistats. La màgia estava assegurada, a ritme dels tambors de la tabalada Foc i Ganxo, una cinquantena de joves teiers avançaven per il·luminar el camí que farien els tres Reis damunt dels seus cavalls, acompanyats pels seus Patges i Patgesses. 

Un cop dins del pavelló l'Alcalde Gerard Sancho Vilalta va donar la benvinguda als reis Melcior, Gaspar i Baltasar, on va començar el seu discurs amb un desig: "Volia aprofitar aquest moment per demanar als Reis d'Orient, una cosa molt important i que ens faria molta falta, una mica d'aigua. Mireu si són màgics que abans que els hi poguéssim demanar ja han portar la pluja". 

Després dels missatges que van fer arribar els Reis d'Orient als infants, l'alcalde els va fer entrega de les claus màgiques del poble, per poder dur a terme la seva tasca.

Finalment, amb el repic de les campanes de les 21 h el cel de Sant Hipòlit de Voltregà es tornava a il·luminar de desitjos, amb l'encesa  dels fanalets que les famílies del municipi havien rebut uns dies abans a les seves cases. 

Una nit màgica plena de rialles, somriures i moments especials.

Darrera actualització: 8.01.2024 | 15:08