La Fundació Punt de Vista és presenta a Sant Hipòlit de Voltregà

Dilluns, 9 de de maig de 2022 a les 00:00

L’acte institucional tindrà lloc el diumenge 15 de maig a les 12.30 hores a La Casa del Mallol de Sant Hipòlit de Voltregà. La Fundació Punt de Vista té previst obrir una nova delegació a Sant Hipòlit de Voltregà amb l’objectiu d’apropar la seva tasca a la Catalunya Central i ho fa celebrant una jornada plena d’activitats aptes per a totes i tots, el proper diumenge 15 de maig.

L’objectiu principal de l’entitat és aconseguir un món amb absència de ceguesa a través d’una aposta ferma per la recerca científica. D’altra banda, una de les missions més importants de la Fundació Punt de Vista és poder acompanyar a les persones amb diversitat visual i al seu entorn, independentment del grau de pèrdua visual i del país de procedència. En tercera instància, el projecte treballa per sensibilitzar a tota la societat amb relació a la diversitat visual, quina és la realitat que viuen les persones amb discapacitat visual cada dia en totes les esferes socials i vitals.

El 15 de maig es durà a terme una jornada solidària i de sensibilització, així com la presentació institucional de l’entitat conjuntament amb Gerard Sancho alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà.

A les 9 h del matí es donarà la benvinguda als participants amb coca cortesia de la Pastisseria Serra. A les 9.30 h s’iniciarà la caminada popular que realitzarà una parada a la meitat de recorregut per dur a terme un taller de sensibilització. A partir de les 11 h, la canalla podrà gaudir dels jocs de la ludoteca a càrrec de La Rutlla i finalment a les 12.30 h, es durà a terme la presentació institucional de l’entitat.

Al llarg del matí es podrà gaudir del vermut solidari al Cafè del Mallol, així com adquirir productes de la paradeta solidària de la Fundació Punt de Vista.

La Fundació Punt de Vista obre aquesta delegació amb l’objectiu  d’apropar els recursos a totes aquelles persones que ho necessitin de la zona de la Catalunya Central. Es pot trobar més informació de l’entitat a www.pdvista.org o contactar a través del correu electrònic hola@pdvista.org

Darrera actualització: 09.05.2022 | 10:08