La Diada de les Entitats va omplir els carrers i espais municipals en una jornada molt participativa

Dilluns, 25 de d’abril de 2022 a les 00:00

Ahir diumenge es va celebrar la Diada de les Entitats coincidint amb la trobada de puntaires que es fa al municipi cada dos anys. La plaça de l'església, la plaça Anselm Clavé, la Casa del Mallol i el carrer de l'església van ser els principals escenaris de les nombroses propostes i activitats.

Els veïns i veïnes van poder gaudir, d'una nova Gimkana digital, botifarrada, contacontes, poesia, exposicions, ballada de gegants, arrossada, quinto popular...i moltes activitats més.

Ràdio Voltregà des de la plaça Anselm Clavé retransmetia en directe la jornada, amb les seves tertúlies i conversant amb convidats/des i entitats que hi anaven passant, finalment i després de l'arrossada popular, va tenir lloc el quinto popular per tancar aquesta jornada.

L'èxit de participació i la voluntat de crear sinergies entre les entitats i el veïnatge, ens donen aquest impuls perquè esdevingui una trobada anual i que els nostres carres i equipaments municipals s'omplin per donar a conèixer què fan les entitats, la seva implicació amb el poble i incentivar als més petits a formar-ne part perquè no es perdi.

Agraïm de tot cor l'esforç i la implicació de totes les entitats i als veïns i veïnes per la seva participació.

Veure el vídeo:

Darrera actualització: 25.04.2022 | 12:14