La campanya “A l’abril cada paraula val per mil” torna aquest mes d’abril!

Divendres, 8 de d’abril de 2022 a les 00:00

Des del CNL organitzen la campanya  "A l'abril cada paraula val per mil", coincidint amb aquest mes d'abril, relacionat amb la llengua i la literatura catalana. És una campanya cultural, però també comercial, ja que els cartells del concurs s'exposen als aparadors dels comerços adherits i els premis del qual se'n beneficien també els establiments comercials.

En aquesta edició s'exposen als comerços d'Osona 30 cartells diferents amb paraules que no s'utilitzen habitualment, amb la intenció de fer-les reviure i de tornar-les a sentir. En el mateix cartell podreu jugar a descobrir quina de les tres opcions que us proposa és la correcta.

Hi podeu participar de l'11 al 30 d'abril. Per poder-hi participar només heu d'accedir al blog "A l'abril cada paraula val per mil" on trobareu el formulari per poder-hi respondre directament o bé la butlleta del concurs que, si ho voleu, podeu imprimir i portar a qualsevol de les oficines de català d'Osona.

Trobareu tota la informació al blog "A l'abril cada paraula val per mil". I també cada dia podreu veure un cartell publicat al blog Ets i uts – apartat "A l'abril cada paraula val per mil" i a les xarxes socials del CNL d'Osona:

Instagram: @cnlosona
Twitter: @cpnlosona
Facebook: @cnlosona

Darrera actualització: 08.04.2022 | 09:39