Gran èxit del festival ARTOT d'aquest any

Dilluns, 22 de juliol de 2019 a les 00:00

Amb una participació en augment, artistes i artistots amb ofertes culturals magnífiques i un ambient festiu i molt receptiu, el dia 18 de juliol es va fer la cloenda del festival amb l'última actuació a càrrec d'en Peyu on es va batre un rècord d'assistència impressionant d'unes 600 persones. 

Des de l'1 de juliol fins el 18 de juliol, racons de Sant Hipòlit de Voltregà s'han omplert d'equilibris, música, dansa, circ, rialles, il·lusions, benestar... El festival Artot novament ha triomfat cada vespre de juliol amb un públic molt receptiu i que, clarament tendeix a anar a l'alça. El festival ha tingut una molt bona rebuda i ha aconseguit respostes molt positives que ajuden a que cada any, es prepari amb més ganes i més il·lusions, es busquin ofertes culturals novedoses i ens deixi a tots i a totes impressionades i amb moltes ganes de descobrir el proper festival. 

A aquesta edició hi han passat artistes com els mítics "The Black Blues Brothers", companyies de circ i acrobàcies com la "Kadavresky", ballarines tan elegants com les "Mulïer" o propostes com "Picnic on the moon"; músics amb històries apassionants com Marta Roma o Joan Rovira; comediants entrenyables i ben autòctons com el nostre Peyu; artistes amb sorpreses i sensacions impressionants com "Tierra Efímera", "Dakota", "LaDinamo", "My hip hop history", "Culbuto", "Mues", "Coral Contratemps", els alumnes de l'Escola de Música... Totes aquestes propostes i més ens han acompanyat durant aquest mes i, durant una estona, ens han aconseguit fer sentir allò que actualment és tan difícil de sentir: el moment. 

I cal fer esment als nostres Artistots, que ens han deixat clar que ells són el futur i, amb les seves propostes tan creatives i innovadores, ens omplen cada any una part de Sant Hipòlit d'il·lusió, creativitat i passió! 

L'Artot ja comença a tenir un recorregut i una repercussió important i veure tantes bones respostes i aquest augment de públic ens ajuda a conèixer més les opinions i preferències dels habitants del municipi, cosa que fa que any rere any puguem anar evolucionant i millorant el festival. Un agraïment inmens a tothom que ha preferit viure tot això, ser allà i deixar-se endur per les sensacions a quedar-se a casa (que sempre s'hi està la mar de bé!). A Sant Hipòlit la cultura és ben viva!

Des de l'Ajuntament agraïm de tot cor la bona organització, gestió i esforç de l'equip de cultura que fa que l'ARTOT sigui així d'espectacular i gratificant. És un luxe comptar amb gent tan eficaç i il·lusionada en projectes com aquest. Moltíssimes gràcies!!!
Esperem amb moltes ganes i expectants el següent festival d'Artot pel proper any.

Darrera actualització: 22.07.2019 | 16:06