Finalitzades les activitats de Sant Jordi per a l'alumnat de les escoles del Voltreganès

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 09:00

La setmana passada es van finalitzar les activitats programades per a l'alumnat de les escoles del Voltreganès en el marc de la Diada de Sant Jordi.

El passat dijous dia 28 d'abril l'alumnat de P3 i P4 de l'Escola Voltregà van visitar La Casa del Mallol i van gaudir del contacontes: Es Busca Drac a càrrec de Meri Yanes i seguidament van tenir una estona lliure de joc a la ludoteca.
El passat divendres 29 d'abril, per tancar amb les activitats programades per a les escoles del Voltreganès en el marc de la diada Sant Jordi, l'alumnat de 2n de l'Escola Voltregà van gaudit d'una trobada molt propera i participativa amb l'escriptora Anna Manso a la Casa del Mallol.
Paral·lelament, l'alumnat de P5 va visitar la Biblioteca Marquès de Remisa i també van poder gaudir dels Contes i Colors del Nepal amb l'Ignasi Arumí.

 

La setmana anterior, el dimecres 20 d'abril  l'Escola Bressol Mare Teresa va venir a visitar la Casa del Mallol on van gaudir de la ludoteca i Jocs.

El dijous 21 d'abril les escoles Mare de Déu de la Gleva i Comtes de Lacambra amb l'alumnat de  P3 i P4 van visitar també la Casa del Mallol, per escoltar el conte Es Busca Drac a càrrec de Meri Yanes i seguidament jocs a la Ludoteca.

El divendres 22  l'alumnat de P5 de les escoles Mare de Déu de la Gleva i Comtes de Lacambra  van visitar la Biblioteca Marquès de Remisa i també van poder gaudir dels Contes i Colors del Nepal amb l'Ignasi Arumí.


Unes activitats molt engrescadores i divertides.
Gràcies a les escoles del Voltreganès per participar-hi
 

Darrera actualització: 02.05.2022 | 12:22