Finalitzada la Campanya comercial "Aquí sortegem" dels Ajuntaments del Voltreganès

Dijous, 12 de gener de 2023 a les 00:00

Finalitzada la Campanya comercial "Aquí sortegem" amb la què l'Ajuntament de Les Masies de Voltregà i l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà han regalat 73 lots de productes propis i locals.

Després del sorteig realitzat durant la primera setmana de gener de 2023, i anunciats els noms de les persones guanyadores dels lots de productes/serveis propis del municipi durant l'emissió del Quinto de Reis a Ràdio Voltregà, donem per finalitzada aquesta campanya comercial "Aquí sortegem 2022".

Valorem molt positivament la col·laboració dels comerços del Voltreganès, que enguany han arribat a un nombre total de 73 establiments, dels quals 40 són del municipi de Sant Hipòlit de Voltregà.

El sorteig es va dur a terme a cada comerç durant la primera setmana de gener amb la presència de l'Alcalde Gerard Sancho Vilalta amb Marina Crous Fontseré, regidora de Participació Ciutadana, Marta Boixeda Pujols, regidora d'Igualtat i Joventut  Sergi Cirera Burgaya, regidor de Cultura. Les persones guanyadores han estat majoritàriament del poble tot i que també hi havia algunes de fora del Voltreganès.

Ressaltem doncs la col·laboració d'aquests petits empresaris que han fet la campanya d'enguany ben profitosa i els agraïm que dia a dia posin de la seva part la major il·lusió i voluntat de mantenir viu i ben actiu el comerç local.

Fem viure el comerç, fem viure el poble!

Darrera actualització: 13.01.2023 | 09:24