FEM-HO FÀCIL Tràmits amb l’ajuntament a través d’Internet

Dimecres, 2 de de març de 2022 a les 09:00

 Fem-ho fàcil, és un servei que t’ajuda de manera personalitzada a fer tràmits electrònics amb l'ajuntament o administració, com ara superar dificultats en l’ús dels sistemes d’identificació i signatura digitals, presentar qualsevol sol·licitud a través d’internet o accedir a notificacions electròniques.

La Diputació de Barcelona a partir del dia 1 de març ha iniciat un nou servei de suport electrònic per a la ciutadania, el Fem-ho fàcil, un servei que ajudarà de manera personalitzada a fer tràmits electrònics amb l’ajuntament o administració, com ara superar dificultats en l’ús dels sistemes d’identificació i signatura digitals, presentar qualsevol sol·licitud a través d’internet o accedir a notificacions electròniques.

Si ets una empresa o entitat, aquest servei et permetrà superar les dificultats tècniques per presentar factures electròniques, participar de licitacions públiques, presentar-te a un ajut o subvenció, o realitzar qualsevol altra sol·licitud pel canal electrònic.

Amb aquest servei, la Diputació de Barcelona apropa l’administració digital a la ciutadania promovent l’accés als serveis digitals de manera inclusiva a tots els col·lectius socials. També promou l’accés de la petita i mitjana empresa a la licitació pública impulsant el desenvolupament econòmic local.

El servei  Fem-ho fàcil està disponible de dilluns a divendres de les 9 a les 15 h.

Truca al 935 95 04 64, emplena aquest formulari o envia la teva consulta a  tramits@diba.cat per resoldre els dubtes sobre tramitació electrònica a través de l'ajuntament.

Paral·lelament l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà ofereix assessorament i suport a qualsevol veí/veïna del municipi que ho desitgi per poder fer tràmits amb l'administració. Informa-te'n a les nostres oficines o trucant al  93 850 26 26

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:49