Exposició DONES I ART i ACTIVITATS 8M

Dimarts, 23 de febrer de 2021 a les 00:00

DONES I ART És un projecte de visualització de dones del territori Dones i Art, que ens mostren les seves obres, però que vol anar més enllà i editar un llibret que reculli aquesta informació, els contactes de totes elles, la seva obra i que serveixi de projecció i de difusió com a artistes. També es podran visualitzar unes càpsules de vídeo de cada una d’elles a les nostres xarxes socials. Són més de 20 dones amb diferents propostes i tècniques de les arts plàstiques bàsicament. Dones amb un ventall d’edats molt ampli, que també ens interessa copsar pel seu contrast de la mirada artística intergeneracional.

DONES AMB ART, és un projecte que fomenta la creativitat de les dones i les arts escèniques. Posant a la seva disposició el teatre per fer-hi petites residències i deixar que flueixin les seves creacions. En aquesta primera experiència tenim a l’Ariana Abecasis que estarà ultimant el seu darrer treball musical, Adiós no es para siempre i que oferirà la possibilitat de fer de públic en un assaig.

Del dia 8 al 28 de març

  • Dimarts, dimecres i dijous, de 10 a 13 h i  de 17 a 19 h
  • Diumenge de 17 a 20 h

L’aforament sempre estarà subjecte a la normativa covid 19 i a la vigència del moment. Per més informació truqueu a la casa del Mallol de les 9 a les 13 h +34 931 31 48 53


La resta d’activitats al voltant del 8 de març, tenen relació amb les dones i les persones joves.

El KIT DE JUGAR AL LLIT, adreçat a persones joves  i la seva sexualitat lliure i segura amb un kit que porta 4 elements preventius i que es presentarà el proper dia 5 de març. És un material GRATUÏT i que les persones interessades el poden demanar a l’Instagram de l’espai jove @elganxodesanhi.

Una proposta al teatre multidisciplinar, La volta al món amb 80 ties!  

També podreu gaudir de tallers com el de La Fridha Kalho, el taller amb la Zinteta, entre d'altres.

És un projecte transversal de les àrees d’igualtat, cultura, joventut

Darrera actualització: 23.02.2021 | 12:59