Éxit de participació a la xerrada Frida Kahlo, amor i dolor en l’art, a càrrec de Montserrat Pérez

Dijous, 11 de març de 2021 a les 00:00

Montserrat Pérez artista i comissària de siNesteSia ens va convidar a conèixer la sorprenent vida i obra de l'artista mexicana Frida Kahlo. En aquesta xerrada, les participants podien entendre la seva obra i com anava íntimament lligada a la seva vida, plena de dolor i sofriment, a causa d'una malaltia que patia des de ven petita, les seqüeles d'un accident o les relacions amoroses dins i fora del seu matrimoni. Tot i que això, no li impedia créixer i evolucionar com a artista i com a dona, una dona forta que malgrat tot, aconseguia reconstruir-se i tirar endavant.

Va ser una xerrada activa i participativa, on apareixien punts de vista, reflexions, curiositats o experiències pròpies.
Les participants van gaudir d'aquesta experiència, on cada participant, amb una petita introducció, es presentava i comentava, que i quin interès tenia per aquesta artista.


Les participants van coincidir en agrair l'oportunitat d'assistir a una xerrada sobre una de les artistes més influents de la història, a casa nostra, una oferta artística i cultural imprescindible i que cal posar en valor.

Darrera actualització: 11.03.2021 | 11:03

Imatges

Xerrada Frida Kahlo Presentació vida i obra Frida Kahlo