Éxit de parades i d'activitats culturals i gastronòmiques a la 2a Fira de Dones Artesanes

Dilluns, 20 de de juny de 2022 a les 00:00

La segona edició de la Fira de Dones Artesanes va crèixer en nombre de parades i noves propostes d'activitats culturals amb mirada de dona, buscant promoure l’emprenedoria de les dones i fomentant la creació d’una xarxa de suport i sororitat entre aquestes.

La calorosa jornada d’ahir va comptar amb una àmplia programació pensada per a tots els públics. La Dj  Lizandra arrencava la jornada al ritme de la música i donant la benvinguda a les primeres persones visitants. Durant el matí la zona de jocs coeducatius amb "Què fas Carlota?" es va anar omplint de famílies i infants que volien gaudir d'una estona de jocs compartits.
Les dues obres pintades en directe de l'artista Sigrid Amores captaven totes les mirades d'aquelles que passaven per allà. Al migdia la divertida visita de les Repallasses amb la seva animació itinerant i el tast de cerveses a càrrec de Lorena Bazán tancaven els actes del matí.
La tarda s'anava animant i el número de visitants també amb el concert d'Atzerola i la seva música, un passeig sonor pels Països Catalans, Irlanda, Galícia o Escòcia i posteriorment amb el concert de la cantautora i veïna del municipi Bruna Anfruns, ens deleitava amb els seus temes musicals d'estil Country.

La fira va omplir tota l'avinguda amb les 75 parades d'artesanes vingudes d'arreu, per vendre els seus productes i va comptar també amb la creativa i original oferta gastronòmica de lefood trucks de La Creperia i La Perla Negra.


Totes les persones assistents a la fira, per la compra a les parades de la fira eren obsequiades amb una planta de calèndula i a més d'entre tots els assistents es va fer el sorteig dels dos quadres pintats per la Sigrid Amores, les afortunades van ser la Montserrat Molas i la Maria Talleda.

Una exitosa jornada dedicada especialment a la Dona amb una excel·lent rebuda per part del públic assistent que consolida la fira i ens dona l’empenta per pensar en la tercera edició.

Darrera actualització: 20.06.2022 | 13:35