Escalfa motors la campanya de comerç als barris 2015

Dilluns, 11 de maig de 2015

La cinquena campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir” durarà tot el mes de juny i es presentarà al Palau Robert de Barcelona el dia 3 de juny de 2015 a les 12h

El Pla de Barris i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà treballen per fomentar la dinamització del comerç local. Una mostra d’això és la participació en la cinquena campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que vol contribuir a potenciar el comerç de proximitat al nucli antic de Sant Hipòlit de Voltregà.

La campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, es durà a terme conjuntament amb 30 municipis més de Catalunya que desenvolupen Plans de Barris: Figueres, Besalú, Centelles, El Vendrell, La Bisbal de l’Empordà, La Pobla de Segur, La Selva del Camp, Lleida, Sant Feliu de Codines, Sant Pere de Torelló, Solsona, Torelló, Tortosa, Vic, Vilanova del Camí, Roda de Ter, Llagostera, Mollerussa, Sant Quintí de Mediona, L’Arboç, Calafell, Ulldecona, Berga, Artesa de Segre, Cervera, Hostalric, Mediona, Valls, Caldes de Montbui i Sant Hipòlit de Voltregà.

La campanya consisteix en el sorteig d’un lot de premis, productes típics o de serveis cedits pels diversos municipis adherits. Aquest lot estarà exposat en l’aparador d’un local buit del municipi. Enguany es repartirà el premi i hi haurà tres persones premiades.

Els comerços del nostre municipi que així ho desitgin, poden participar en la campanya donant als compradors/es butlletes de participació amb el segell del comerç al darrera. Només cal que es posin en contacte amb l’ajuntament i recullin el cartell identificador i les butlletes per repartir entre els seus clients. Les butlletes s’hauran de dipositar en les urnes distribuïdes en diferents punts (veure les bases).

L’acte del sorteig, es celebrarà el dia 1 de juliol de 2015, a les 22:00h, al Pont del Torrent de Mitjavila de Sant Hipòlit de Voltregà, en el primer acte de l’ARTOT d’enguany.

La campanya de difusió i promoció i l’acte de presentació de la campanya s’ha organitzat i gestionat per la Generalitat de Catalunya. Paral•lelament els municipis d’Osona, participants en la campanya, portaran a terme una campanya publicitària comarcal.

Per participar, dubtes o consultes podeu posar-vos en contacte amb l’Oficina de Promoció Econòmica del Voltreganès al telèfon 938502626 (Sílvia).

Darrera actualització: 11.05.2015 | 09:44