Entra en vigor la Instrucció 07/2018 del Servei Català de la Salut d’implantació de l’horari de tancament, a les 20 hores

Divendres, 4 de gener de 2019 a les 00:00

A partir de l’1 de gener ha entrat en vigor la Instrucció 07/2018 del Servei Català de la Salut d’implantació de l’horari de tancament, a les 20 hores, dels Equips d’Atenció Primària (EAP) i dels serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR).

D’acord amb el Departament de Salut, atenent a criteris d’homogeneïtat d’horaris i d’ordenació de cartera de serveis a tot Catalunya i amb la finalitat de millorar la equitat territorial, com també de millorar les condicions i la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals dels Equips d’Atenció Primària (EAP) i dels serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), el Servei Català de la Salut unificaran el seu horari de funcionament fins a les 20 hores a tots els centres.

Per fer efectiva la implementació d’aquesta instrucció l’obertura dels punts d’Atenció Continuada i Urgent de l’Atenció Primària s’avançarà a les 8 del vespre.

Des de la gerència de la Regió vetllaran per tal que les entitats proveïdores de serveis sanitaris de tota la Catalunya Central portin a terme les actuacions necessàries per adequar-se al nou horari que es farà efectiu a partir del dia 14 de gener.

Aquestes actuacions sempre tindran en compte el respecte a l’autonomia de gestió dels centres tot garantint a la ciutadania una atenció sanitària de qualitat i que disposi d’informació actualitzada.

Adjuntem la Instrucció en aquesta notícia.

Darrera actualització: 04.01.2019 | 08:45