El Ple s’inicia mostrant el seu rebuig als atemptats terroristes perpetrats a Catalunya

Dimarts, 22 d’agost de 2017

El passat dijous, Barcelona i Cambrils van patir atemptats terroristes que han provocat, fins ara, la mort de 15 persones i desenes de ferits. Uns atacs bàrbars, similars als que s’han produït a altres ciutats d’arreu del món per part dels enemics de la pau i la democràcia.

Malgrat que aquesta vegada l’hem patit de ben a prop, sabem que l’objectiu d’aquest terrorisme no és cap indret en particular, sinó atacar els nostres valors i el nostre model de vida.

A les mostres de solidaritat i condol amb les víctimes dels atemptats que s’han produït aquests dies, avui s’hi afegeix el del Ple extraordinari celebrat el 21 d’agost d’enguany per acomiadar a la nostra estimada veïna, la Pepita Codina, una de les víctimes de la Rambla. Una veïna estimada a Sant Hipòlit i també a Barcelona ja que durant molts anys va residir a Sant Andreu, on va regentar amb el seu marit una sastreria.

El nostre sentiment està avui amb els familiars i amics de la Pepita, i d’una manera especial amb l’Elisabet, la seva filla, que també va haver de ser hospitalitzada durant uns dies com a conseqüència de l’atac.

Per tot l’exposat l’Ajuntament, amb l’assentiment de tots els grups municipals, vol condemnar de forma ferma i explícita els actes terroristes de la tarda del dijous, 18 d’agost de 2017, a Les Rambles de Barcelona i de la matinada de dissabte, dia 19 d’agost, a Cambrils.

El Ple finalitza amb la declaració de condol als familiars de les víctimes de Sant Hipòlit de Voltregà, amb la declaració institucional i solemne, que vol ser l’expressió també del sentiment de tot el nostre poble que, tal i com ha fet la ciutat de Barcelona, cridem ben for: NO TINC POR!

Darrera actualització: 26.02.2018 | 15:18