El Ple canvia les seves sessions i es designen els membres de les Meses Electorals per a les eleccions al Parlament de Catalunya, del 21 de desembre de 2017

Dijous, 23 de novembre de 2017

El Ple extraordinari d’aquest 22 de novembre de 2017 es va acordar que les sessions  ordinàries del Ple municipal se celebraran cada dos mesos, coincidint amb els mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre, a les 20 hores, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila.

En aquesta mateixa sessió es va realitzar el sorteig públic, entre totes les persones censades de Sant Hipòlit, menors de seixanta-cinc anys i que sàpiguen llegir i escriure, per designar el president i els vocals de cada Mesa per a les properes eleccions del Parlament de Catalunya, del dia 21 de desembre de 2017. L’aprovació de la formació de les meses electorals, amb totes les persones que formaran les Meses per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya,  la podeu consultar a l’apartat “Actes del Ple”.

Paral·lelament, es van organitzar les diferents Àrees de Govern de la corporació amb la delegació de les competències als regidors, passant a ser les següents:

  •  Regidoria d’Educació: Sra. Marta Colom Serra.
  •  Regidories de Cultura i Joventut: Sr. Sergi Cirera Burgaya.
  •  Regidories d’Urbanisme i Benestar Social: Sra. Irene Suñé Casas.
  •  Regidories de Salut Pública i Medi Ambient: Sr. Josep Maria Raurell Pradell.
  •  Regidoria de Promoció Econòmica i TICS: Sr. Roger Codina Rifà.
  •  Regidories d’Esports: Sr. Salvador Pujol González.

Moció del Grup Municipal SOM VOLTREGÀ-AM i del Grup Municipal PDeCat per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya

L’Alcalde, Hipòlit Serra Rodríguez, manifesta el rebuig per les actuacions dutes a terme pel govern central en garantit l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola i com a conseqüència d’això, s’han intervingut tores les Conselleries de la Generalitat de Catalunya, s’ha dissolt el Parlament i s’han convocat eleccions autonòmics. A aquesta moció, també, s’uneixen els vots del PDeCAT.

Moció del Grup Municipal SOM VOLTREGÀ-AM i del Grup Municipal PDeCat per la llibertat de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, el Vicepresident Oriol Junqueras, i set consellers i conselleres del Govern de la Generalitat de Catalunya

L’Alcalde, Hipòlit Serra Rodríguez, manifesta que fa més de 37 dies que estan empresonats injustament els Presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. Avui també fa 20 dies que estan empresonats injustament el Vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras, i els set consellers i conselleres: Carles Mundó, Josep Rull, Raül Romeva, Jordi Turull, Joaquim Forn, Dolors Bassa i Meritxell Borràs. En aquest sentit, també exposa, que cap d’ells no mereix estar privat de llibertat. Aquesta afirmació ha estat avalada per molts juristes d’imparcialitat contrastada i de solvència acadèmica totalment fora de dubte. L’Alcalde, finalitza la seva intervenció, volent fer arribar el seu escalf, juntament amb els del seu partit i els membres del PDeCAT, i reconeixement a tots els empresonats i a les seves famílies.

Darrera actualització: 26.02.2018 | 15:34