El Ple, aprova per unanimitat, la moció presentada pels Grups Municipals SOM-VOLTREGA i PDeCAT per a la commemoració del Dia Internacional de les Dones

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 00:00

De nou, el 8 de març de 2018, es commemora el Dia Internacional de les Dones, una data d’homenatge als moviments a favor dels drets de les dones i de reivindicació per continuar fent evidents les desigualtats de gènere. Una reivindicació que va més enllà d’aquesta data i impregna els 365 dies de l’any, l’acció de les administracions públiques i de totes i cadascuna de les persones que conformen la nostra societat.

És per això que, l’Ajuntament manifesta el seu compromís per continuar treballant pels drets de les dones, en col·laboració amb totes les entitats del municipi i per rebutjar qualsevol tipus de discriminació.

En la mateixa sessió plenària, entre altres, s’aprova per unanimitat, l’aprovació definitiva del Projecte d’obres “Urbanització dels carrers del Barri del Mallol”, que ascendeix a una quantia 1.170.143,29 euros, juntament amb l’estudi de seguretat i salut en les obres. Aquestes obres permetran revaloritzar el Barri i potenciar-ne els seus valors, la història, la seva ubicació i les seves capacitats d’incorporar nous equipaments. En aquest sentit, no només s’incideix en l’estètica sinó en la resolució de problemes urbanístics, de mobilitat i d’accessos. L’acord és aprovat per 7 vots a favors dels 3 membres del Grup de SOM VOLTREGÀ-AM i dels 4 membres del Grup del PDeCAT i 3 abstencions dels 3 membres del Grup del PSC-CP.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 15:14