El Ple aprova, inicialment, el Projecte d’Urbanització dels carrers del Barri del Mallol

Dimecres, 10 de de gener de 2018 a les 00:00

El projecte d’urbanització dels carrers del Barri del Mallol pertany al projecte del Pla de Barris del Mallol concedit per la Generalitat de Catalunya. S’ha de tenir present que la Casa del Mallol no només és el projecte de pla de barris, sinó que, a més a més, és la casa, els carrers i les activitats culturals que s’hi poden fer i que donen vida al nostre municipi.

És per això que l’ajuntament aposta per revaloritzar el Barri i potenciar-ne els seus valors, la història, la seva ubicació i les seves capacitats d’incorporar nous equipaments. En aquest sentit, no només s’incideix en l’estètica sinó en la resolució de problemes urbanístics, de mobilitat i d’accessos.

La primera fase correspon a l’espai lliure del Mallol, el carrer del Mallol i el primer tram dels carrers Sants Màrtirs. En la segona fase, correspon al carrer Hospital, el segon tram del carrer dels Sants Màrtirs i el carrer de Sant Martí i, la tercera fase, al carrer Tramuntana; amb una superfície total d’actuació de 5.502m² i una quantia 1.170.143,29 euros.

L’acord es sotmet a votació sent aprovat per unanimitat de tots els grups polítics de la corporació.

En aquest darrer Ple ordinari, no es van debatre mocions.

Darrera actualització: 02.03.2018 | 14:11