El Ple aprova el Manual d’Identitat Corporativa de l’Ajuntament

Dimarts, 10 de gener de 2017

Fins a dia d’avui, circulaven diferents versions del logotip de l’Ajuntament, tant en versió digital com en paper, i vist aquest petit conflicte es decideix unificar el logotip eliminant tot tipus de versions. El nou disseny aprofita per actualitzar la imatge i millorar-ne alguns aspectes formals sense perdre l’essència i l’origen. L’objectiu és aconseguir la unificació de la imatge corporativa de l’Ajuntament i millorar-ne la comunicació entre l’Ajuntament i la societat i poder millorar la convivència amb altres entitats visuals amb les que col·labora l’Ajuntament.

Promoció Econòmica

El Ple aprova, inicialment, l’Ordenança municipal que regula l’estacionament de vehicles amb limitació horària i de caràcter gratuït de l’Ajuntament. Ordenança que neix d’una proposta de l’Associació de Comerciants del Voltreganès per facilitar l’aparcament dins el nucli antic del poble i així poder dinamitzar l’activitat comercial, que principalment es desenvolupa al nucli antic del poble.

Per a l’elaboració de l’ordenança es va tenir en compte les propostes i suggeriments dels comerciants. Moltes d’aquestes propostes i suggeriments s’han inclòs a dins d’aquesta ordenança i per ressaltar-ne algunes, s’han modificat els horaris, les sancions, s’han modificat les zones d’aparcament, entre altres.

Moció del Grup Municipal Som Voltregà-AM per la defensa del dret de les dones al treball en igualtat d’oportunitats.

Aquesta moció pretén donar suport al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat en les iniciatives legislatives que permetin fer plenament aplicables i efectives les lleis suspeses pel Tribunal Constitucional, entre altres.

Tanmateix, es vol reforçar el Segon Pla d’Igualtat de Gènere per la Ciutadania 2016-2020 que es va aprovar conjuntament als Ajuntaments de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà, el passat dia 9 de novembre de 2016.

Moció del Grup Municipal Som Voltregà-AM per l’extorn d’una part de l’import de les sancions per infraccions d’aparcament a la zona blava

Del mes de juliol al mes de desembre de 2016 es va fer una prova pilot d’aparcament gratuït i horari limitat a diferents zones del casc antic de Sant Hipòlit de Voltregà, amb l’objectiu de potenciar el comerç i millorar la mobilitat dels veïns i dels clients d’aquests comerços. Aquesta prova va comportar un període de més dos mesos d’avisos als infractors de la senyalització d’aquestes zones i transcorregut aquest termini es van aplicar sancions econòmiques el que es proposa en aquesta moció, és que s’estudiï la viabilitat de retornar la diferència entre l’import de la multa que s’aprova en l’ordenança que hem aprovat avui i la que s’imposava durant aquest període de sis mesos que s’ha comentat abans.

Darrera actualització: 23.02.2018 | 11:30