El Joc del Marro 2024

Dimarts, 23 de gener de 2024

Passeja't pels comerços del Voltreganès i descobreix quins objectes estranys s'amaguen als seus aparadors. Fixa-t'hi bé i prepara't perquè aquest dimecres 24 de gener comença el Joc del Marro!

Si aconsegueixes endevinar tots els objectes amagats, podràs guanyar un dels 6 premis del "Joc del Marro 24".

  • Els noms de les persones guanyadores es publicaran dilluns 5 de febrer a les webs dels ajuntaments: www.lesmasiesdevoltrega.cat www.santhipolitdevoltrega.cat
  • Els premis s'entregaran dijous 8 de febrer de les 17 a les 19 h a les oficines de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà.

Activitat adreçada als infants d'infantil i primària dels centres educatius del Voltreganès.

 


 

Com cada any, el joc del marro dona el tret de sortida al Carnestoltes del Voltreganès, amb la participació d'un total de 44 comerços del Voltreganès (30 comerços de Sant Hipòlit de Voltregà i 14 comerços de les Masies de Voltregà).

Els comerciants ja ho tenen tot a punt perquè infants del Voltreganès dimecres 24 de gener ja puguin iniciar el recorregut de reconeixement i identificació dels marros col·locats als seus aparadors.

Recordeu que teniu temps fins dimecres 31 de gener (abans de les 15 h) dipositant la butlleta omplerta correctament (entregada des de les escoles) a les bústies que hi ha situades a les escoles.

Els guanyadors i guanyadores sortiran d'entre les butlletes triades a l'atzar pel jurat, essent l'únic requisit per guanyar haver omplert degudament els marros dels comerços.

 


 

Llistat dels comerços participants:

Sant Hipòlit de Voltregà: Isabel Tot per la Dona, Niu Dolç, Cuida't, Casa Panicot, Pastisseria Serra, Casa Russinyol, Farmàcia Mirabent, Carnisseria Montcabrer, Centre de Jardineria el Camp, Ferreteria Cadena, Buixaderas Store, El Nou Look, Assegurances Pla Brunet, OHANA - Espai Creatiu, Òptica Voltregà, Mònica - Espai per a tu - Perruquera, Aluminis Voltregà, Perruqueria Maria Gleva, Flors ca la Glòria, Ca l'Agustinet, Estanc de Sant Hipòlit, Fresc Dia Verd, Xinel·la Pell, IA Estudi Gràfic, Drogueria Planeta, Sàtiva Herboristeria, Assessoria Soler, Petit Món Ecològic, La Plu Estilistes i Assessoria Vigué.

Les Masies de Voltregà: La Llibreria, L'Estanc de Vinyoles, Fruiteria Marta, Farmàcia Portús, Estanc la Gleva, DESCONNECTA - Espai de massatges, Forn de Pa Casas (Despujol), Farmàcia Agnès Camps, Can Lisardo, Perruqueria Crosas, El Rebost de la Gleva, Fitness Voltregà, El Cenachero i Compagnia de la Bellezza (Lia Estilistes).

Som-hi, a jugar!

Darrera actualització: 23.01.2024 | 11:02