El Diputat al Congrés dels Diputats visita Les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà

Dimarts, 31 de març de 2015

El Diputat i President de la Comissió de Pressupostos del Congrés, Sr. Joan Rangel, ha estat aquest matí a Les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà, acompanyat de l’alcalde i Diputat Sergi Vilamala i l’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà. El diputat ha mantingut una reunió amb els alcaldes on s'ha posat de manifest la dificultat de l'Ajuntament d'intervenció en els processos concursals de les fàbriques de Gallifa a les Masies de Voltregà.

El Diputat al Congrés s’ha desplaçat posteriorment a Sant Hipòlit a la fàbrica de Diemen, on l’ajuntament també té dificultats per poder actuar, ja que la propietat en aquest cas està compartida amb diferents entitats bancaries i de la Generalitat de Catalunya, a través de l'Institut Català de Finances.

Els alcaldes han acordat amb al Sr Joan Rangel que el grup parlamentari socialista farà diverses interpel·lacions al Congrés i analitzarà la Llei Concursal per si es pot modificar per tal de donar resposta a les problemàtiques de seguretat i deixadesa que tenen antics recintes industrials com els de Sant Hipòlit i les Masies o altres com la Vitri a Torelló.

Darrera actualització: 10.09.2015 | 10:58