EL Cor La Veu de Voltregà tanca el centenari amb un gran concert de Sant Esteve

Dimarts, 3 de gener de 2023 a les 00:00

L’Església de Sant Hipòlit va acollir dilluns passat el concert de Sant Esteve del Cor La Veu de Voltregà, l’acte que va servir de cloenda a la celebració del centenari de la coral. Davant més de 230 persones, el concert va comptar aquesta vegada amb convidats de luxe: l’Orquestra Simfònica Clavé i la soprano vallesana Marta Carrillo Ribas.

El Cant dels Ocells emociona els assistents

La primera part del concert va ser un recital nadalenc de les veus de cor acompanyades pel pianista Sergeï Klimenko. L'Orquestra va fer un recital tot interpretant el famós Cànon de Pachelbel i un fragment de l'òpera Xerxes de Händel, amb la veu de la soprano Marta Carrillo. El moment més emotiu va arribar amb El Cant dels Ocells, especialment en memòria de les darreres presidentes del cor, M. Carme Casas i Maria Surroca. Com a colofó de l'acte, La Veu de Voltregà, la Simfònica i la soprano van interpretar la Missa Brevis en Do Major de Gounod, una obra del romanticisme que apropa als grans repertoris nadalencs europeus.

A l'acte hi van assistir l'alcalde de Sant Hipòlit, Gerard Sancho, i regidors i regidores dels ajuntaments voltreganesos. Tot l'espectacle ha estat produït i dirigit pel director Bruno Nájera, actual conductor de l'entitat i de l'orquestra i president de la Federació de Cors de Clavé de Catalunya.

Amb aquest concert es dona per acabat el cicle d'activitats del centenari. Ara, el Cor La Veu de Voltregà es presentarà com a candidata a la Creu de Sant Jordi. Molta sort!

Darrera actualització: 03.01.2023 | 13:00