El Consorci Hospitalari de Vic vol agraïr la vostra col·laboració, solidaritat i els ànims que els heu fet arribar

Diumenge, 22 de març de 2020 a les 00:00

Les veïnes i els veïns de Sant Hipòlit de Voltregà són solidàries i aquesta setmana n'hem tornat a ser testimonis: al Consorci Hospitalari de Vic (CHV) s'ha començat a rebre moltes donacions de material imprescindible perquè els professionals puguin continuar fent la seva tasca ben protegits.

Diem que la situació és 'excepcional'? Professionals, famílies, pacients, voltreganeses i voltreganesos... Vosaltres sí que sou excepcionals! 

Donació d'equips de protecció:

Davant la crida per l'escassetat d'equips de protecció, desenes de petites i grans empreses, autònoms, institucions, entitats, la universitat i fins i tot particulars s'ha regalat o posat a disposició el seu material. L'Hospital Universitari de Vic necessita mascaretes, bates impermeables, guants, ulleres estanques i productes per a desinfecció. Però no qualsevol material és adequat per a ús sanitari: per resoldre dubtes sobre quins equips i de quines característiques es poden donar, cal contactar amb el CHV per correu electrònic a dirgestio@chv.cat.

Elaboració de mascaretes:

Al Consorci Hospitalari de Vic també s'ha engegat una iniciativa per buscar voluntaris que ajudin a 'confeccionar' mascaretes i bates. El material el proporciona el propi Servei de Rober del CHV, doncs aquests equips han de complir unes mesures de protecció específiques per ser funcionals.

Donatius econòmics:

També són moltes les persones i organitzacions que, els darrers dies, s'han posat en contacte per saber com fer aportacions econòmiques per contribuir amb l'Hospital. Qualsevol donatiu al CHV es pot fer al compte ES47 0182 6035 4002 0151 1596.

Darrera actualització: 22.03.2020 | 08:24