Dins del festival Artot, ahir a la nit vam poder veure Fenomen de Quim Girón i Moon Ribes. 

Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 00:00

Poesia visual en moviment definirien la darrera proposta que s’ha pogut veure al festival Artot, Fenomen, que ens van presentar Quim Girón i Moon Ribas. 


Una proposta que a través de la dansa, l’equilibri, la música i una tècnica molt acurada,  transformen un espai sec en un d’aigua i ho fan jugant amb el gel amb tots els seus estats, sòlid, líquid , pols ...
Una poesia visual en constant evolució que no va deixar a ningú indiferent. L’espectador/a va entrar en un món, on cadascú va poder interpretar i crear el seu propi relat. 
Un públic intergeneracional encuriosit per descobrir aquest nou format, va omplir l’aforament al complet.  Un cop acabat l’espectacle el debat estava present en els espectadors i les espectadores. Cadascú havia visualitzat, interpretat, viscut l’espectacle des de la seva pròpia mirada.


Aquesta proposta ha estat estrenada al festival grec de Barcelona aquest 2021 i seguidament han passat pel Festival Artot, a Sant Hipòlit de Voltregà.

Darrera actualització: 14.07.2021 | 11:35

Imatges

Espectacle de dansa contemporània FENOMEN Espectacle de dansa contemporània FENOMEN Espectacle de dansa contemporània FENOMEN