Concentració i manifest de suport a les veïnes agredides durant la festa major

Dijous, 15 de de setembre de 2022 a les 00:00

Ahir dimecres 14 de setembre a les 20 h, va tenir lloc a la Plaça de la Vila de Sant Hipòlit de Voltregà, una concentració de rebuig a l’agressió sexista, masclista i lgtbifòbica viscuda per dues veïnes la matinada del 3 de setembre, quan tornaven cap a casa després d’una nit de Festa Major.

A la concentració es varen unir un centenar de persones per mostrar suport a les veïnes agredides, i alçar la veu contra qualsevol tipus d’agressions. La concentració va comptar amb diferents parlaments i intervencions, de mà de: l’Ajuntament, la Comissió de Festes, l’entitat Foc i Ganxo, Omnium Cultural Osona, Assemblea Nacional Catalana del Voltreganès, el grup feminista Les Hipòlites, el grup feminista Les Violetes, el grup Socialisme Llibertari i el Centre Social el Trencalòs.

 

 

Aquests parlaments varen emplaçar a una condemna enèrgica dels fets i a la solidaritat amb les víctimes, tant en el moment de l’agressió com el procés burocràtic i judicial que ara els queda per davant.

I es varen reclamar espais i entorns segurs, on poder gaudir de l’oci lliurement sense haver de tenir por al tornar a casa.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 09:11