Comencen les obres d'urbanització de l'aparcament de “CAN ROMERO”.

Divendres, 19 de novembre de 2021 a les 00:00

Dilluns 25 de novembre està previst que comencin les obres de l’aparcament de 56 places.

Aquestes obres són la Fase 1 del projecte de millora urbanística del carrer Bisbe Morgades.

Aquesta primera fase consta de l’urbanització de l’aparcament dissuasiu que hi ha situat entre els carrers Batlle Serrallonga i Bisbe Morgades. L’actuació constarà en fer desaparèixer les barreres arquitectòniques actuals i situarà el nou aparcament a peu de carrer. A més es combinaran les places d’aparcament amb escocells i espais enjardinats i s’hi plantaran un total de 17 arbres i altres espècies arbustives.

La fase 2 d’aquesta actuació, que es preveu que es pugui realitzar a principis de l’any vinent, constarà de la reurbanització del Carrer Bisbe Morgades que actualment està en mal estat i presenta unes deficiències a nivell de serveis, especialment clavegueram. S’aprofitarà aquesta reurbanització per fer el carrer plataforma única i d’aquesta manera integrar-lo en la trama urbana del centre del municipi i fer-lo més accessible.  

El conjunt d’aquesta actuació urbanística pretén millorar un dels itineraris d’accés al casc antic més utilitzats perquè esdevingui més cívic i amable per les persones.

Darrera actualització: 19.11.2021 | 09:41