Celebració del 5è aniversari de Teatrets d'Osona

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 00:00

L'Espectacle "3 en 1" va connectar les 3 sales en directe la sala La Canal de Tona, la Sala Petita d'Osona de Sant Hipòlit i el Teatre Eliseu de Tona. Cantant el "Moltes Felicitats" de manera simultània, mentre esclatava una pluja de serpentines i confeti commemorant els 5 anys de Teatrets d'Osona.

Aquest projecte conjunt ha permès i permet sumar, donar visibilitat i potenciar els tres teatres. Des de la Sala Petita d'Osona, l'alcalde Gerard Sancho va remarcar que, més enllà dels dos grans equipaments de la comarca (l'Atlàntida i el Cirvianum), "hem aconseguit consolidar un circuit alternatiu de referència a la comarca i un públic fidel". Els tres municipis han estat capaços de treballar de manera conjunta i buscant sinergies.

Anna Jiménez, tècnica de Cultura de Sant Hipòlit va encetar l'acte de celebració i posteriorment va fer la presentació de la temporada de Teatrets d'Osona d'aquest primer trimestre.

Després de la celebració inicial es va donar pas a les actuacions de la cantant Gemma Humet (a Sant Hipòlit), el clown Pere Hosta (a Roda de Ter) i la cantautora Nuri Total (a Tona).

Darrera actualització: 19.10.2021 | 10:43