Celebració de La Festa de la Vellesa

Dimarts, 7 de de juny de 2022 a les 00:00

El passat diumenge dia 5 de juny es va poder reprendre una festa molt esperada, la festa de la Vellesa.
Una festa molt significativa per aquest col·lectiu, que en aquests darrers dos anys no s’ha pogut portar a terme, i més que mai, va ser una jornada completa, que va engegar amb una cantada del Cor la Veu de Voltregà.

La Pilarín Bayés, com a convidada, va acompanyar aquesta jornada amb l’espontaneïtat i l’alegria que la caracteritza. Els gegants també van aportar la seva música i una ballada a la plaça de l’Església, que es va convertir en una cercavila fins a la Casa del Mallol on ja els esperava un vermut al Cafè del Mallol amb molts obsequis dels comerços col·laboradors.


També, a partir de les 17 h a La Pista poliesportiva, es va iniciar el concert- ball, on es va poder gaudir de molta música i d’escoltar i ballar al llarg tota la tarda. 
El trio Gerunda va amenitzar la tarda de música i ball, amb moltes ganes de complaure el públic de manera que els espectadors i espectadores, van quedar molt satisfetes.


Destacar, que la gent gran, s’ho va passar molt bé, estaven molt contents per poder reprendre aquesta diada tan especial per a aquest col·lectiu. 
Les ganes de fer poble i retrobar-se es notava, es palpava a l’ambient  i això va fer que la festa fos tot un èxit.


Gràcies a l’organització de l’entitat del poble el cor La Veu la veu de Voltregà, que va esdevenir el motor de tota aquesta jornada, podem constatar que va ser una jornada exitosa i que s’ha pogut restablir i tornar a posar el calendari aquesta festa tan esperada, la Festa de la Vellesa.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 09:32