Carnestoltes del Voltreganès, petit i eixerit

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 00:00

Un carnestoltes petit i eixerit com ens deia una veïna del poble, i així és, un carnestoltes que va començar ja fa dies amb una història nova! 
Un personatge: "En Marro" que es va presentar a tots els centres del Voltreganès per animar a participar al Joc del Marro i convidant-los al Carnestoltes. El diumenge dia 12 de febrer, va iniciar en carnestoltes a les 10.30 h del matí, malgrat el fred i la boira.

A les 11 h, va sortir el sol i la Rua, que va unir, colles, comunitats educatives ben representades per infants, famílies i acompanyants.

Amb un dia ja radiant, la rua amb gran nombre d'integrants, amb molta energia i ganes de saltar i ballar, va passar pels carrers més cèntrics de Sant Hipòlit, un cop a La Pista, l'aclamada Reina del Carnestoltes que va ser l'encarregada d'obrir l'acte i donar els premis i diplomes a les comparses. 
Una mica de ballaruca amb l'animació infantil i finalment quan ja hi havia gana, unes 300 persones i unes paelles a punt per fer l'arrossada i el dinar de carnestoltes.

El bon dia, i els jardins de La Pista, van fer que s'allargués i les famílies poguessin gaudir d'una tarda radiant.

 

 

La Comissió de Carnestoltes, integrada per membres de tots els centres educatius d'Infantil i Primària del Voltreganès, va ser la l'encarregada d'impulsar aquesta festa i de propiciar la participació i així va ser! 
Bona feina!


Organitzen : Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i de Les Masies de Voltregà

Darrera actualització: 13.02.2023 | 13:35