Carnestoltes del Voltreganès 2024

Divendres, 19 de gener de 2024

Diumenge 4 de febrer els carrers del Voltreganès es preparen un any més per la celebració del carnestoltes.

La festa començarà a la plaça del carrer Maria Aurèlia Capmany a partir de les 10 h del matí per donar pas a la rua on les comparses ompliran els carrers del Voltreganès. A la imatge adjunta trobareu el recorregut.

Un cop finalitzada la rua, a la Pèrgola de la Gleva ens espera una matinal de gresca i xerinola amb el ball de carnestoltes, el discurs del Rei Carnestoltes, l'entrega de diplomes a les comparses participants, els guanyadors i guanyadores del Joc del Marro 2024 i el concurs de cartells.

Tot seguit, Pep López amenitzarà la festa amb un espectacle d'animació infantil.

Per tancar la jornada, els i les assistents tindran la possibilitat de gaudir de l'arrossada popular. Els tiquets es poden comprar a les AFA dels centres educatius: 13 € adults i 10 € infants, fins a exhaurir existències.

Aquesta festa és possible gràcies a la implicació de les AFA dels centres educatius, l'Escola de Pintura i Ceràmica Joan Jutglar i els ajuntaments de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà que s'han unit per dur a terme la festivitat.

En cas de pluja se suspendrà la rua, però les activitats seguiran a partir de les 11.30 h al PAVELLÓ DE VINYOLES! Que el temps no ens pari la festa!!!

Amb totes aquestes activitats, el Voltreganès es prepara per celebrar, un any més, un gran Carnestoltes 2024!

Darrera actualització: 19.01.2024 | 14:12