Cap de setmana de trail i muntanya amb l'UP Xic Trail i la Cronoescalada

Dilluns, 13 de novembre de 2023

El dissabte 11 de novembre a les 10h es va donar el tret de sortida a la 5a. edició de la Cronoescalda @upxictrail, 
amb un recorregut de 4,5km passant per Sant Hipòlit, Sant Marc, la Cabanya d'en Rabionet i Sant Martí Xic.

Els guanyadors en categoria masculina van ser per, Arnau Montiel (1r), Cesko Compte (2n) i Raül Rota (3r) i les guanyadores, Anna Pujol (1ra), Laia Andreu (2na) i Carla López (3ra).
L'entrega de premis va comptar amb la presència del regidor d'Esports de Masies de Voltregà, Ramon Pardo, el regidor d'Educació, Miquel Viladelbosch, i l'Alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Gerard Sancho.

Ahir diumenge, l'Up Xic Trail amb el recorregut de 25 quilòmetres on Clara Vallès i Xavi Prims van obtenir la primera posció del podi, seguits de Lorena Cubillas i Laura Bruch i Raüil Rota i Marc Rota en segon i tercer lloc.
La victoria en la prova dels 11 Km va ser per, Carla López i Jaume Miranda.

L'entrega de premis va comptar amb la presència del regidor d'Esports de Masies de Voltregà Ramon Pardo i l'alcaldessa Verònica Ruiz, el regidor d'Educació, Miquel Viladelbosch, i l'Alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Gerard Sancho.

La prova  va comptar amb més de 400 inscrits i va doblar la participació de la passada edició, confirmant així  la bona acceptació d'aquesta prova de muntanya.

 

Més informació a upxictrail.com

 

Darrera actualització: 13.11.2023 | 12:22