Avui comença el joc del marro 2017

Dijous, 9 de febrer de 2017

Els comerciants ja tenen a punt els aparadors perquè els infants del Voltreganès puguin iniciar el recorregut de reconeixement i identificació dels marros que estan posats als seus aparadors.

Com cada any, el joc del marro dóna el tret de sortida al Carnestoltes del Voltreganès. A partir d’avui dijous dia 9 de febrer tots els nens i nenes del Voltreganès recorreran els aparadors dels comerços del Voltreganès cercant els marros, aquell objecte infiltrat que no té res a veure amb la seva activitat comercial. Els infants del Voltreganès podran buscar els marros dels comerços fins el dia de Carnestoltes, 18 DE FEBRER

Hi participen un total de 64 comerços de tot el Voltreganès. Entre totes les butlletes que tinguin els marros correctes, hi haurà 6 guanyadors, 2 d’infantil i 4 de primària. Les butlletes s'han de dipositar a les urnes ubicades a les escoles.

Els joves a partir de 12 anys poden participar al concurs de fotografia amb l’aplicatiu de mòbil Instagram, amb l’etiqueta #akiamarro. La foto escollida com a més original i creativa tindrà un premi de 130€ per gastar als comerços del Voltreganès que participin al joc del marro. Podeu consultar les bases en el document adjunt.

A jugar!!

Darrera actualització: 9.02.2017 | 11:53