ARTOT, el festival d'arts escèniques de Sant Hipòlit

Dilluns, 19 de juny de 2017

ARTOT és un projecte artístic cultural consolidat al municipi que es desenvolupa des de fa 11 anys durant el mes de juliol als espais públics dels diferents barris del poble, places, parcs i equipaments municipals

L’amfiteatre del Pilar, el Pont del Torrent de Mitjavila, el nou escenari del Pati de la Catòlica, el Parc Mare Teresa, tots ells conformen un conjunt d’escenaris que omplen de vida cultural el poble.
Bruno Oro cantant Sinatra, o Pavvla amb la seva veu amb traços de vellut, o Ramon Fontserè, director de la CIA catalana de teatre els Joglars, són algunes de les propostes que estan al cartell de la programació.

Una programació professional de qualitat i pensant en tots els col·lectius, que tothom hi pugui trobar algun espectacle dels seu gust, interès, des de totes les seves les vessants: el circ, la música, la dansa, la màgia, el teatre i l’audiovisual.

ARTOT vol oferir un espai de descoberta, de convivència i cohesió social mitjançant un llenguatge universal com és l’art.

El proper dia 27 de juny de 2017 es farà la presentació oficial del programa en una roda de premsa a l'Amfiteatre del Pilar.

Consulteu la programació d'enguany al document adjunt.

Darrera actualització: 16.06.2017 | 12:40