Ajuts al sector del comerç!

Dilluns, 27 de juny de 2022 a les 00:00

S’obren dues línies d’ajuts adreçades al sector comercial en l’àmbit TIC.

1. AJUTS PROGRAMA COMERÇ MINORISTA 2022: DINAMITZACIÓ ZONES COMERCIALS

Convocatòria de la Cambra de Comerç d’Espanya per a la dinamització de les zones comercials, que té per objectiu el desenvolupament d’accions comercials que incorporin aspectes relacionats amb les TIC.

La data límit per a presentació de propostes és de 10 dies hàbils i, per tant, és al dia 23 juny de 2022 abans de les 12h. Les sol·licituds s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça comint@cambrabcn.cat

Trobareu adjunta la nota conjunta del Ministeri d’Industria, Turisme i Comerç, la Cambra de Comerç d’Espanya i la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

2. AJUTS PEL DIAGNÒSTIC I RECOMANACIONS D’INNOVACIÓ COMERCIAL PER ALS COMERÇOS

Aquesta convocatòria va dirigida a les empreses (micro, petites i mitjanes) del sector comerç minorista i les persones inscrites en el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la demarcació cameral de Barcelona.    

Té com a objectiu principal contribuir a les competitivitat dels comerços mitjançant la realització de diagnòstics individualitzats i informes de recomanacions de millora, per tal d’impulsar l’adopció de metodologies i solucions que permetin millorar la situació competitiva d’aquests comerços.    

 

Aquests ajuts estan cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

 

Per a més informació: https://www.santhipolitdevoltrega.cat/temes/promocio-economica-consum-i-ocupacio/desenvolupament-local

Enllaços relacionats:

·         Web convocatòria Programa de Comerç Minorista (Innovació)  .

Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) .

Darrera actualització: 27.06.2022 | 09:38