Ahir van finalitzar les dues vetllades de Paraules que Trenquen Òssos

Dijous, 7 de de juliol de 2022 a les 10:00

La proposta, Paraules que Trenquen Òssos de la Cia Pagans es va dur a terme en els entorns naturals de la Font del Bac i la Font de la Sala, amb aquesta proposta tan trencadora i que tant ha calat a les persones que van poder participar-hi.
Ha estat una experiència de desconnexió del món i connexió amb la natura amb l'ús de la tecnologia digital com a mitjà. 

Múltiples vivències i emocions són les que ens han traslladat els participants, des dels més joves que han expressat sentir-se estar dins d’un somni, en una màgia, en un joc sensacions, emocions, connexió amb els arbres, connexió amb una natura viva, en un entorn natural tan proper, però tan desconegut, escoltant amb tots els sentits, a flor de pell, escoltant el so dels éssers vius, secrets, records, llegendes i misteris...

Aquesta experiència no ha deixat indiferent a cap dels participants, ha estat una descoberta i admiració cap a l’entorn de proximitat natural com és la Font del Bac, la Font de la Sala i el seu entorn.

L’alt nivell de l'espectativa i el grau de satisfacció ha deixat el llistó molt alt, tot just arribada la primera setmana del festival Artot, esperem que així segueixi al llarg d’aquestes properes dues setmanes.

 

Darrera actualització: 07.07.2022 | 12:59