Acte institucional amb motiu del Centenari del Cor la Veu de Voltregà.

Dilluns, 12 de setembre de 2022

Dissabte dia 10 de setembre es va celebrar l'Acte institucional amb motiu del Centenari del Cor la Veu de Voltregà.

L'acte va comptar amb la participació del sr. Alcalde Gerard Sancho, Irene Suñé, segona tintent d'Alcalde i regidora d'Urbanisme, Sergi Cirera, regidor de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i també el segon tinent d'alcaldia Gil Codina, de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà.


En aquest acte els veritables protagonistes van ser, primer els excantaires que encara ens poden donar testimoni d'aquells dies on el Cor la Veu de Voltregà era una de les entitats més importants del nostre poble.

Els altres protagonistes i no menys importants van ser els cantaires més veterans del Cor la Veu de Voltregà.

Es van entregar medalles al Mèrit Claverià per tots ells i també es va entregar un Diploma del Mèrit Claverià a tots i totes les cantaires del Cor.

El sr. Bruno Nájera, president de la Federació de Cors de Clavé, va fer entrega del Diploma de la Generalitat de Catalunya al Cor la Veu de Voltregà pel seu centenari.

Hi va haver els parlaments per part del director del Cor, Bruno Nájera, la Presidenta Marissa Compañó i el sr. Alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Gerard Sancho.

En els parlaments no van faltar les paraules d'agraïment i de record pels expresidents de l'Entitat, sobretot per les últimes presidentes, La Maria Surroca i MªCarme Casas.

L'Acte va concloure amb la intervenció musical de la mateixa coral centenària: El Cor la Veu de Voltregà, cantant dues peces del seu repertori i acabant cantant amb el públic el cant dels Segadors.


Fotos d'Albert Rodríguez

Darrera actualització: 12.09.2022 | 12:49