S'entreguen els premis de la Campanya de Comerç "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Dimecres, 11 de juliol de 2018

El dia 9 de juliol al vespre es va fer entrega dels premis de la campanya de comerç "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir". L'entrega de premis es va fer a l'Ajuntament de Sant Hipòlit, on l'Alcalde, Hipòlit Serra,  va donar l'enhorabona a totes les guanyadors pels premis i els va agrair la seva confiança amb el comerç local del municipi posant en valor el comerç de proximitat.

Les guanyadores gaudiran cada una d’elles d’unes fantàstiques experiències arreu de Catalunya: gastronomia, nits d’hotel, visites guiades, productes típics i molt més; un conjunt de premis aportats per tots els municipis participants. Podeu consultar les guanyadores en el document que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

En aquesta edició el comerç que ha estat premiat ha estat Casa Panicot, que gaudirà del premi de la població de Falset que consta d’una visita a la catedral del vi amb degustacions de la DO Montsant – visita al campanar de Falset i degustació de vermut i d’un dinar i vista al Castell de Falset, per a dues persones.

Enhorabona a totes les guanyadores i a Casa Panicot!!!

Aquesta campanya està cofinançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a través de la Llei de Barris, i per l'àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

Darrera actualització: 11.07.2018 | 10:42