Us presentem el kit "Benvinguda Regla!"

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 00:00

La regidoria d'Igualtat presenta aquesta campanya per acompanyar a nenes i persones menstruants en el període de la primera menstruació.

El kit s'entregarà de manera gratuïta a les oficines de l'Ajuntament (en horari d'oficina) a totes aquelles nenes empadronades a Sant Hipòlit de Voltregà, d'entre 10 i 14 anys.

I inclou: una compresa de tela, una copa menstrual, una calceta menstrual, un kit ecològic d'un sol ús i una guia per conèixer com utilitzar aquests productes.

A les primeres 40 persones, també se'ls hi farà entrega del llibre: "La regla mola, si saps com funciona" 

La regidoria llança aquesta campanya per tal de treballar per:

  •  L'equitat menstrual de les nenes del municipi, assegurant un accés igualitari als productes d'higiene menstrual i reduint l'impacte de la pobresa menstrual.
  •  L'educació menstrual de la infància i joventut del municipi, trencant tabús sobre la regla i aportant coneixements per poder viure la menstruació des de la llibertat, la tranquil·litat, la seguretat i l'acompanyament.
  •  Reduir l'impacte ambiental, facilitant l'accés a productes d'higiene menstrual reutilitzables.

Aquesta campanya anirà acompanyada de la difusió d'uns vídeos educatius sobre la regla tant per infants com per famílies que ha realitzat la psicòloga i sexòloga Elena Crespi.

TRENQUEM JUNTES ELS TABÚS DE LA REGLA!

Darrera actualització: 23.03.2023 | 09:28