Comunicació

Servei de comunicació de l'Ajuntament

Si teniu fotografies o vídeos relacionats amb diferents actes del municipi podeu enviar-nos-ho i ho compartirem a través de les nostres xarxes socials.

Si formeu part d'una entitat del nostre municipi i us interessa publicar informació sobre diferents activitats o actes que porteu a terme, contacteu amb nosaltres i en farem difusió.

Si treballeu en un mitjà de comunicació i esteu interessats en obtenir més informació sobre alguns dels actes programats al nostre municipi o voleu cobrir un esdeveniment,

podeu posar-vos en contacte amb nosaltres:

Anna Jiménez Canudas a l’adreça: jimenezca@diba.cat

Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà: st.hipolit@diba.cat

La persona responsable de comunicació i premsa de l'ajuntament és l'alcalde, Gerard Sancho Vilalta: sanchovg@diba.cat

o través del número de telèfon de l’ajuntament: 93 850 26 26.

Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya

Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà es treballa per promoure la informació pública per a la participació ciutadana, seguint les directrius del Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, el qual va ser aprovat en la Junta de Govern Local el passat dia 27 de Gener de 2014.

Podeu consultar el Decàleg aquí.

Imatge corporativa

L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà té un manual d’imatge corporativa que estableix les normes gràfiques d’identificació visual, és la guia en la qual han de basar-se totes les persones que intervenen en el procés de realització de qualsevol disseny relacionat amb la imatge de la institució.

Aquest manual es pot consultar com a document pdf adjunt en aquest apartat. Cal tenir en compte que la utilització del logotip i del símbol té diverses aplicacions i el seu ús pot variar en funció de les dimensions i del suports (cartells d’obres, cartells publicitaris, banderoles, anuncis, fullets...).

Totes les entitats que rebin subvencions o ajuts econòmics o d'un altre tipus de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà per realitzar una activitat han de fer constar aquesta col·laboració a la seva difusió, així com l'escut de la identitat visual de l'Ajuntament, segons el que consta al manual d'imatge corporativa.

Si alguna entitat, associació o particular pretén utilitzar aquesta imatge amb una finalitat distinta de l'establerta al paràgraf anterior, ha de demanar prèviament l'autorització corresponent.

Si voleu el logotip concret d'alguna àrea o resoldre qualsevol dubte sobre les seves aplicacions, contacteu amb l’Ajuntament (Tel. 93 8502626).

Darrera actualització: 15.01.2021 | 12:08
Darrera actualització: 15.01.2021 | 12:08