APP mòbil incidències

L'AJUNTAMENT DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ IMPLANTA UN NOU SERVEI DE COMUNICACIÓ D'INCIDÈNCIES A través d'una APP MÒBIL


Gràcies a aquesta iniciativa, els veïns i veïnes del municipi poden beneficiar-se dels avantatges que ofereix Línia Verda. Aquest servei serveix com a canal directe de comunicació dels desperfectes que es detectin en l'equipament urbà del municipi.


L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà s'uneix als més de 500 municipis que a nivell nacional disposen del servei Línia Verda. A través d'aquest canal de comunicació directe, la ciutadania pot  posar en coneixement del Consistori aquells desperfectes que detectin a la localitat. Gràcies a aquesta eina de participació ciutadana, l'Ajuntament pretén conèixer les necessitats del municipi i així, poder donar solució a les qüestions comunicades.

Descarrega l’aplicació Línia Verda i notifica la teva incidència!

També ho pots fer amb el teu mòbil a través d'aquests enllaços:

Per a comunicar una incidència, n'hi ha prou amb punxar sobre el botó “Nova Incidència”. Un desplegable amb les diferents tipologies d'incidències apareix en pantalla. L'usuari selecciona aquella sobre la qual vol comunicar. De manera automàtica, l'APP detecta les coordenades exactes en les quals se situa el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i observació sobre aquesta. Ja només queda donar al botó d'enviar. Una vegada enviada, personal de l'Ajuntament rep notificació del desperfecte comunicat. A partir d'aquest moment, s'inicien els tràmits per a donar solució a la incidència detectada. El ciutadà al seu torn, rep notificació en el seu telèfon mòbil sempre que es produeixi un canvi en l'estat d'aquesta.


Al servei Línia Verda també es pot accedir a través de www.liniaverdasanthipolitdevoltrega.cat


A través de la implantació d'aquest servei i gràcies a una important participació ciutadana, pretén aconseguir un municipi que compleixi amb les expectatives de benestar social dels seus habitans.

Darrera actualització: 11.04.2023 | 11:21
Darrera actualització: 11.04.2023 | 11:21