Tot em mou al Mallol

Divendres, 22 de juliol de 2022 de 20.00 h a 22.00 h
  • 22 DE JULIOL, A LES 20 H
  • LA CASA DEL MALLOL

La transició que s’ha donat a la casa del Mallol, aquests darrers anys, ens porta a reflexionar en la història i la identitat del poble. I ho fem amb la companyia i la complicitat de les entitats i les persones.

La vivència i el record que ens han transmès els testimonis, que anys enrere havien conviscut d’alguna manera amb la casa, ha estat de gran ajuda per copsar aquest pas en el temps.

Després d’anys de tancament i foscor, la casa envoltada d’un mur, actualment ha esdevingut un punt neuràlgic del poble, de llum i cultura tant de xarxa d’entitats com de promoció cultural des de totes les mirades, educatives, formatives, creatives, sensitives entre moltes altres. 

És en aquest sentit que es crea aquesta producció, escenificació, posant com a protagonista el moviment, al final tot es mou i tot ens mou!
S’ha comptat amb la col·laboració de dos coreògrafs reconeguts com Santi Serratosa i Álvaro de la Peña de la CIA Iliacan dansa, que han aportat la seva saviesa i experiència i han realitzat el treball previ tant amb les entitats com amb les persones. 

 

Cal reserva prèvia a www.culturashv.cat

Es realitzen 2 passes, grups de 60 persones.

Quin cost té:

Gratuït

Darrera actualització: 19.07.2022 | 09:55