Jornades Càpsula

Dimecres, 24 de gener de 2024 de 09:00 a 14:00

Arriba la 10a edició de Càpsula, les jornades d'orientació acadèmica i professional organitzades conjuntament per l'àrea de Joventut del Consell Comarcal d'Osona i els Serveis de Joventut de la comarca. 

Els actes principals de les jornades es realitzaran al recinte firal el Sucre a Vic, els dies 24 i 25 de gener. Com en edicions anteriors el recinte obrirà 2 matins per l'alumnat de 4t d'ESO, PFI, programes de noves oportunitats i oferta alternativa de la comarca. Com a novetat d'enguany també s'ha convidat a l'alumnat de Cicles Formatiu i Batxillerats. Està previst que hi assisteixen més de 2.700 joves dels diferents centres educatius de la comarca.

Una altra novetat d'aquesta desena edició, ha sigut l'aposta de convidar a diverses universitats catalanes per poder ampliar l'oferta formativa postobligatòria.

El dia 25 de gener de 16 a 19 h Càpsula obre les portes al públic en general, sense necessitat d'inscripció prèvia, per tal que professionals, famílies i joves puguin visitar les jornades.

Durant aquests dos dies el recinte el Sucre acollirà: xerrades, estands de diferents estudis postobligatoris, punts d'orientació acadèmica personalitzada i també activitats destinades a l'autoconeixement, la presa de decisions i el benestar emocional.

Més enllà de l'oferta presencial al recinte firal, la pàgina web de Càpsula [osonajove.cat/capsula] segueix en funcionament i actualitzada, per tal que esdevingui una eina clau per l'orientació acadèmica a la comarca durant tot l'any.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Recinte firal el Sucre a Vic

Darrera actualització: 23.01.2024 | 11:36