GO22OS 22 ANYS

Dijous, 23 de de juliol de 2015 de 21.30 h a 23.00 h

Fi de la programació estable del teatre de Sant Hipòlit de Voltregà

"Ja en són 22 i en volem tocar 22 per a 222 a les 22”

Gossos celebra 22 anys als escenaris amb una gira d’essència i propera, una experiència diferent pel grup i per la gent que els envoltarà.

Fa 22 anys que Gossos vam començar un viatge. Poca broma! A nosaltres ens impacta. I ha arribat el moment de deixar entrar els nostres seguidors al nostre espai més íntim: el local d’assaig, on s’origina tot: La idea, l’estructura, el diàleg i la inspiració.

Per fer-ho, hem creat una gira molt especial, on volem el públic a dins l’escenari i no a fora. Convertirem el concert en un assaig, un diàleg, un joc... volem trencar la barrera.

Serà una retrospectiva dels nostres 22 anys de feina i deixarem que “222” persones ens encerclin a dalt de l’escenari i puguin fins i tot intervenir en el procés creatiu: es convertiran en protagonistes. 22 llocs o poblacions diferents, en espais que ens permetin construir aquesta escena: Nosaltres al centre i el públic envoltat de la nostra música, diluint al màxim la distància. És un espectacle de petit format, senzill, íntim, on es trenca fàcilment el vidre invisible que sovint ens separa de l’espectador. T’hi apuntes?

Quin cost té:

5€

Teatre Municipal

Carrer de l'Església,1 - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona
Adreça electrònica: st.hipolit@diba.cat
Lloc web: teatresanthipolitvoltrega.cat/
Darrera actualització: 22.06.2015 | 10:51