Salutació de l'Alcalde

Estimats veïns i veïnes,

Des de les passades eleccions municipals tinc la responsabilitat i l’orgull de ser l’actual alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà. Personalment afronto aquest mandat carregat d’il·lusió i amb moltes ganes de començar a executar totes aquelles idees que vam presentar-vos durant la campanya.


Soc plenament conscient que, a nivell polític, la meva experiència és nul·la però, al mateix temps, destaco la gran sort que he tingut de poder viure plenament Sant Hipòlit de Voltregà a través de moltes de les seves entitats, el nostre tresor. Aquesta serà la premissa que ens guiarà durant aquests quatre anys: viure Sant Hipòlit. Que tots i totes puguem gaudir de tot el potencial que té el nostre poble i que, al mateix temps, ens puguem sentir plenament orgullosos de viure-hi.  


Des del primer dia, tot l’equip de govern estem oberts a escoltar totes les idees, propostes, queixes i suggeriments. Tenim molt clar que nosaltres no som els “amos” de Sant Hipòlit, que això us pertoca a vosaltres, que Sant Hipòlit és de la seva gent. El Sant Hipòlit dels propers anys l’hem de fer entre tots i totes i per a tots i totes. Tolerem-nos, respectem-nos i convivim entre nosaltres, acceptant que tots som diferents però que hi ha una cosa que ens ha d’unir; Sant Hipòlit de Voltregà, el nostre poble.

Visca Sant Hipòlit i la seva gent!

Darrera actualització: 21.03.2024 | 13:12
Darrera actualització: 21.03.2024 | 13:12