Moisès Aguilar Cabanas

Partit Polític: SV - AM 

Regidor de Medi Ambient i Salut Pública

Telèfon: 93 850 26 26

Correu electrònic: aguilarcm@diba.cat

L’horari que millor us podrà atendre és de les 13 h a les 15 hores.

Nascut el 1983, sempre he viscut a Sant Hipòlit, llevat d’un parèntesi d’uns anys instal·lat a Barcelona per estudis i feina. Estic casat i soc pare de dos nens.

Llicenciat en Periodisme per la UAB, Graduat en Dret per la UB, i Màster d’Accés a l’Advocacia  per l’ICAB-UB (especialitat en Dret del Treball i la Seguretat Social), actualment treballo exercint d’advocat com a soci en un despatx professional.

Sempre m’ha agradat formar part de la vida del poble i de les seves entitats: he estat vinculat a Òmnium Cultural Voltreganès i la secció local de l’ANC, a la Comissió de Festes, vaig practicar l’hoquei patins al Club Patí Voltregà durant 15 anys, soc soci del Club Tennis Voltregà i m’agrada col·laborar sempre que puc amb Ràdio Voltregà i el Grup de Teatre de Sant Hipòlit. Soc membre del grup SOM Voltregà des de la seva fundació, l’any 2014.

Per mi és un honor entrar com a regidor al Consistori de Sant Hipòlit, etapa durant la qual espero treballar conjuntament amb la resta de regidores i regidors per millorar dia a dia el nostre municipi.

 

Declaració de béns i acticitats: Consulta les dades de la declaració d'interessos, bens i activitats del regidor Moisès Aguilar Cabanas en la documentació adjunta

Retribucions - la regidora no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions. No obstant, percep les següents indemnitzacions previstes:

  • Per assistència al Ple Municipal: 50 € per sessió
  • Per assistència a la Comissió de Coordinació de Govern: 120€ per sessió
  • Per assistència a les Comissions Informatives*: 50€ per sessió 

*Només hi assisteix un representant per cada grup municipal 

Darrera actualització: 5.07.2023 | 14:30