Laura Ojeda Padullers

Partit Polític: JxCAT-JUNTS  

Regidora d'Educació i de TICS.

Telèfon: 93 850 26 26

Correu electrònic: st.hipolit@diba.cat 

Vaig néixer l’any 1997 i la meva vida ha estat sempre lligada a Sant Hipòlit de Voltregà; sóc ex alumna de l’Escola Bressol Mare Teresa, de l’Escola Abat Oliba i, fins i tot, de l’Escola de Música, on hi vaig passar deu anys. També he format part d’entitats com el Club Bàsquet Voltregà i això m’ha anat despertant un sentiment pel poble que amb els anys no ha parat de créixer.

Actualment, estic acabant l’últim any del Doble Grau en mestre d’educació infantil i mestre d’educació primària, en menció en llengua anglesa. Mai m’hauria imaginat que la política em tocaria tant de prop algun dia. Però la vida és un conjunt de reptes i experiències; i emprenc aquest camí amb molta il·lusió i ganes d’aprendre.

Declaració de béns i acticitats: Consulta les dades de la declaració d'interessos, bens i activitats de la regidora, Laura Ojeda Padullers, en la documentació adjunta

Retribucions - La regidora no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions. No obstant, percep les següents indemnitzacions previstes:

  • Assistència al Ple Municipal: 50 € 
  • Assistència a la Comissió de Coordinació del Govern: 120 €
  • Per assistència a les Comissions Informatives*: 50€ per sessió 

*Només hi assisteix un representant per cada grup municipal 

Darrera actualització: 5.07.2023 | 14:29