ESPAI OBERT A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

Un espai obert per tal de progressar i millorar el nostre municipi entre tots.
Us convidem a la utilització d’aquest espai.
Gràcies per la vostra col·laboració!

A través del formularis de queixes i suggeriments ens podeu fer arribar les vostres propostes, suggeriments o crítiques en relació a diferents temes, només cal ens indiqueu el tema a tractar i l’exposició que ens vulgueu fer:

També podeu fer arribar els vostres comentaris als/les Regidors/es o Alcaldia a través del mateix formulari, indicant el nom del regidor/a.

 

DECÀLEG DE LES BONES PRÀCTIQUES DE LA COMUNICACIÓ PÚBLICA LOCAL A CATALUNYA

Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà es treballa per promoure la informació pública per a la participació ciutadana, seguint les directrius del Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, el qual va ser aprovat en la Junta de Govern Local el passat dia 27 de Gener de 2014.


Podeu consultar el Decàleg aquí.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

REGLAMENT MUNICIPAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L'AJUNTAMENT DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

En aquest apartat podeu consultar tota la informació relativa al Reglament Municipal de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

ALTRES MECANISMES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà no disposa de cap consell territorial ni consell ciutadà, així com de cap taula de participació ciutadana. 

Notícies

  • 21 de setembre de 2018 Recompte de vots del procés participatiu per donar nom a la nova plaça del barri del Mallol

    Amb aquest procés participatiu l’Ajuntament pretén assolir diversos objectius a nivell de poble, tals com promoure la participació de tots vosaltres; aconseguir una major identificació dels veïns i veïnes amb la vila i així augmentar la vostra implicació, i promocionar una sèrie de valors imprescindibles en democràcia com la igualtat i la transparència en les votacions.

  • 17 de setembre de 2018 Enquesta d'usos lingüístics de la població 2018

    Us informem que l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) conjuntament amb el Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüístics, elabora l’ Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018 . Aquesta enquesta té coma objectiu conèixer els usos de les diverses llengües presents en el territori català en els diferents espais de relació entre les persones. Es tracta d’una estadística oficial inclosa en el Pla estadístic de Catalunya 2017-2020.

  • 12 de juny de 2018 El teatre de Sant Hipòlit de Voltregà acull la gala dels Premis Osonencs 40 Anys Premis Osonencs 40 Anys

    El passat divendres dia 8 de juny, va tenir lloc al teatre de Sant Hipòlit de Voltregà, la gala dels Premis Osonencs 40 Anys

Darrera actualització: 09.07.2018 | 14:40