ESPAI OBERT A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

Un espai obert per tal de progressar i millorar el nostre municipi entre tots.
Us convidem a la utilització d’aquest espai.
Gràcies per la vostra col·laboració!

A través del formularis de queixes i suggeriments ens podeu fer arribar les vostres propostes, suggeriments o crítiques en relació a diferents temes, només cal ens indiqueu el tema a tractar i l’exposició que ens vulgueu fer:

També podeu fer arribar els vostres comentaris als/les Regidors/es o Alcaldia a través del mateix formulari, indicant el nom del regidor/a.

 

REGLAMENT MUNICIPAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L'AJUNTAMENT DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

En aquest apartat podeu consultar tota la informació relativa al Reglament Municipal de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. Descarrega el document en el següent ENLLAÇ

ALTRES MECANISMES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà no disposa de cap consell territorial ni consell ciutadà, així com de cap taula de participació ciutadana. 

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

DECÀLEG DE LES BONES PRÀCTIQUES DE LA COMUNICACIÓ PÚBLICA LOCAL A CATALUNYA

Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà es treballa per promoure la informació pública per a la participació ciutadana, seguint les directrius del Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, el qual va ser aprovat en la Junta de Govern Local el passat dia 27 de Gener de 2014.


Podeu consultar el Decàleg aquí.

Notícies

  • 25 de febrer de 2019 El Carnaval del Voltreganès va ser tot un èxit! Carnaval 2019

    Aquest passat diumenge 24 de febrer als carrers del Voltreganès hi va haver molta gresca i xerinola amb les rues del Carnestoltes que van amenitzar la festa fins a La Pista on es va gaudir d'un dinar de paella per llepar-se els dits!

  • 15 de febrer de 2019 Avui comença el JOC DEL MARRO 2019 Cartell que trobaràs als comerços participants

    Com cada any, el joc del marro dóna el tret de sortida al Carnestoltes del Voltreganès, amb la participació de 56 comerços de tot el Voltreganès.

  • 14 de febrer de 2019 Ja tenim guanyadores del concurs de cartells del Carnaval! 1r PREMI

    Ahir el jurat del Carnestoltes va tenir molta feina per poder triar els dibuixos del concurs de cartells del Carnaval donat que hi havia molta participació i els dibuixos eren de molta qualitat.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 11:15